Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 15 januari 2019

Park Allgäu: 15 unieke waterglijbanen

Vijf grote waterglijbanen
Onder de vijf grote waterglijbanen, die allemaal te bereiken zijn via een centrale glijbaantoren, bevinden zich direct twee unieke Center Parcs glijbanen voor Duitsland. De 64 meter lange Aqua Rocket, een supersnelle glijbaan met raketstart (durf jij het aan?), en de 95 meter lange Aqua Crater, waarin je met maximaal vier personen in een band afdaalt en aan het einde een twaalf meter brede trechter moet bedwingen. In de 107 meter lange familieglijbaan Aqua Racer roetsj je ook in een band naar beneden, maar dan in een voor drie personen. Houd je wel van een wedstrijdje? Race dan tegen elkaar op de unieke Body Racer, en raas door twee 82 meter lange buizen parallel naar beneden. En... wie heeft de snelste tijd? De gemeten tijd bepaalt de winnaar! Daarna is het nóg niet over met de pret...  want in het bad waarin de glijbaan eindigt, zoef je direct door de 165 meter lange wildwaterbaan!

Twee leuke familieglijbanen, binnen en buiten
Niet zo lang, maar daarom niet minder leuk; de twee familieglijbanen in Park Allgäu. Buiten raas je met vrienden of familie van de 12 meter lange glijbaan in het water, terwijl de familieglijbaan binnen bestaat uit vier banen van 10 meter lang. Wooeesj!

Acht andere waterglijbanen
Dacht je dat dat alles was? Absoluut niet! Alleen al in het Water Playhouse zijn vijf extra, middelgrote glijbanen, waar groot en klein veel plezier aan zullen beleven. En om te zorgen dat de allerkleinsten bij al dat water- en glijplezier niet verdrietig hoeven toe te kijken, is ook het peuterbad uitgerust met drie geschikte glijbanen.

Bron: Center Parcs