Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 18 oktober 2020

Geniet van de kerstvakantie bij Center Parcs

Zodra u het park binnenkomt, voelt u het al... Dit gaat een magische kerst worden! Laat de kerst-stress thuis en geniet samen met uw geliefden met volle teugen van een gezellige en onvergetelijke tijd.

In onze feestelijk versierde parken geniet u van Culinaire Arrangementen op Kerstavond of tijdens de kerstdagen. En natuurlijk blijft Center Parcs een tropische bestemming in de winter, neem een duik in het tropische warme water van de Aqua Mundo.

Genieten van een winters aanbod tijdens de Kerst

De koudere kerstdagen zijn voor de warme momenten samen. Met een breed scala aan binnenactiviteiten is er voor ieder wat wils deze kerstvakantie. 

  • Buiten een sneeuwdeken, binnen in de Aqua Mundo altijd tot 29 ℃ verwarmd water. Samen beleef je unieke waterattracties, zoals de wildwaterbaan, in een tropisch decor!
  • Wat het weer ook doet, met onze indoor speelwerelden zoals BALUBA voor de kleinsten en de Action Factory voor de oudsten, beleef je op-en-top speelplezier! 
  • Voor de hele familie: even stoppen bij een onverwachts kerstoptreden van het Entertainment team en daarna door als quizmaster tijdens de Family Winter Quiz Night. 
  • Voor de kinderen: een winters avontuur met Orry & Vrienden beleven of volgen via Center Parcs TV, en een kerstherinnering maken tijdens Wannabe een kerstelf of de Kids Workshop.

Verrukkelijke kerstarrangementen

Ga jij deze kerst voor gemak? Voor een zorgeloze kerst boek je gemakkelijk een van onze kerstarrangementen. Let op: de kerstarrangementen zijn vanaf half september boekbaar in Mijn Center Parcs of in de Center Parcs-App.

  • Diverse culinaire arrangementen, van een complete kerstbrunch tot een avondvullend kerstdiner.
  • Een gezellige avond gourmetten, fonduen of steengrillen in je cottage? Bestel het Table Cooking Arrangement.
  • Boek je kerstboom vooraf en kies bij aankomst een kerstboom met of zonder versieringspakket.
  • Boek bij aankomst de Kerstcadeau Service, dan bezorgen de kerstman en Orry (of zijn vrienden) de cadeaus in je cottage.

Een spetterend Oud & Nieuw

Eindig het jaar en begin het nieuwe jaar met mooie herinneringen samen. In Center Parcs heb je alles bij de hand voor een knallend Oud & Nieuw!  

  • Boek een Table Cooking Arrangement voor een heerlijke avond gourmetten, fonduen of steengrillen in je cottage. 
  • Geniet van een knallend live-entertainmentshow op het podium in de Market Dome.
  • Een traditionele nieuwjaarsduik, maar dan in 29 ℃? Dat kan gewoon in de Aqua Mundo! 
  • Zet de goede voornemens nog één dag opzij. Onze culinaire arrangementen zoals een uitgebreide nieuwjaarsbrunch mag je niet missen! 

Boek je nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 31/12/2021* en is er een extra mogelijkheid tot omboeken vanaf 1 dag voor aankomst in geval van reisbeperkingen 




of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN