Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 11 oktober 2020

Nederlanders, Belgen en Duitsers zoeken een vakantiehuisje in eigen land

In de aanloop naar de herfstvakantie doen de vakantieparken en de verhuurders van vakantiehuisjes goede zaken. Duitsers en Belgen hebben verblijven in een Nederlands park of huisje geannuleerd, andersom gaan Nederlanders ook niet meer de grens over terwijl dat nog wel mag. Nederlanders, Belgen en Duitsers huren massaal een huisje in eigen land, blijkt uit een rondgang van NU.nl.

Zo is het aantal boekingen bij Natuurhuisje.nl voor huisjes in de herfstvakantie drie keer groter dan vorig jaar. "We zagen de belangstelling voor een huisje over de grens de laatste tijd met de dag verder afnemen, nu worden uitsluitend nog boekingen gedaan voor een verblijf in eigen land.

...

Landal GreenParks, met zo'n 55 vakantieparken in Nederland, stelt dat al hun parken zo goed als vol zitten. "Op een paar na", aldus een woordvoerder. "Mensen willen er gewoon even uit in de herfstvakantie. We hadden veel afzeggingen van Duitsers en Belgen nadat zij een negatief reisadvies kregen voor Nederland. Maar die plekken werden zo opgevuld door Nederlanders."

...

Bij Center Parcs, dat 6.500 huisjes en hotelkamers heeft op negen grote parken in Nederland, komt het entertainment bij de gasten voor de deur van de vakantieverblijven. "Ze trekken rond door het park als troubadours", zegt de woordvoerder. Bij alle parken zijn maatregelen genomen zodat de RIVM-richtlijnen in acht genomen kunnen worden. "Bij het zwembad moet bijvoorbeeld gereserveerd worden, maar alles is open."

Ook Center Parcs had veel afzeggingen van Belgen en Duitsers. "Duitsers boeken we zoveel mogelijk om naar een verblijf op onze parken in Duitsland. We zien dat er nu meer last minute geboekt wordt voor de Nederlandse parken. Wat weer kan doordat de bezoekers uit de buurlanden niet komen."

Bron: nu

Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: