Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 9 oktober 2020

Bungalowparken zitten (bijna) vol met Nederlanders, ook hotels buiten de stad boeren goed

Bungalowparken zitten deze herfst vol met Nederlanders. Ook hotels in het buitengebied krijgen nauwelijks annuleringen binnen, ondanks de oplopende coronabesmettingen.

Roompot Vakantieparken ziet, met de herfstvakantie voor de deur, zelfs een ‘flinke stijging’ van het aantal boekingen vergeleken met de herfst van 2019. Maar ook de parken van Center Parcs en Landal Greenparks zitten grotendeels volgeboekt.

Overal verblijven relatief meer Nederlanders dan gewoonlijk. „Normaal komen er ook veel Duitsers en Belgen naar onze parken”, aldus een woordvoerder van Landal Greenparks. „De ruimte die is ontstaan doordat zij nauwelijks nog komen, wordt nu opgevuld door Nederlanders.”

Last minute

Zowel bij CenterParcs als bij Landal Greenparks komen veel lastminuteboekingen binnen. „Veel mensen die afgelopen zomer niet zijn weggeweest, willen nu alsnog even weg”, verklaart een woordvoerder van Center Parcs. „Vakantieparken zijn ook juist nu een populaire bestemming, omdat je er goed afstand kunt houden. Er is veel buitenruimte en de huizen hebben een eigen tuin.”

Bron en hele artikel: limburgerBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: