Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 8 maart 2020

MH Roadstyling bewegwijzert Center Parcs

Reclame- en signbedrijf MH Roadstyling heeft een grote opdracht binnengehaald van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Het bedrijf uit Sittard gaat toeristische parken van de populaire keten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voorzien van nieuwe bewegwijzering.

De door een tender verkregen opdracht, in de eerste fase bijna twee miljoen euro, is de grootste opdracht binnen het ruim dertigjarig bestaan van het familiebedrijf.

Maatwerk
Het merendeel van de Center Parcs vakantieparken worden binnen drie à vier jaar voorzien van compleet nieuwe bewegwijzering. Fön Schulpen, projectmanager MH Roadstyling, licht toe: “Dit project is niet alleen uitdagend in omvang en doorlooptijd, maar ook door de productkeuze van de klant.” Om de Center Parcs uitstraling te handhaven is gekozen voor maatwerk producten. “De omvang van MH Roadstyling zorgt ervoor dat we dit project, naast alle andere lopende opdrachten, geheel met eigen medewerkers kunnen realiseren en zo een goede kwaliteit kunnen waarborgen.”

Gefaseerde uitvoering
Het project wordt gefaseerd uitgevoerd. MH Roadstyling is reeds gestart in Center Parcs Zandvoort, waar de werkzaamheden in april 2020 af moeten zijn, voor de Formule 1 wedstrijd op circuit Zandvoort. Vijf parken in België volgen en in een tweede fase worden Duitse en Franse parken onder handen genomen. Arny Molly, Manager Civil Infrastructure van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs is verheugd over de samenwerking met MH Roadstyling: “Al in het voortraject kwam MH Roadstyling beslagen ten ijs en lieten zij zien hoe ze conceptmatig meedenken en ontzorgen. We hebben bewust gekozen voor een bedrijf dat het klappen van de zweep beheerst en daarnaar handelt en zijn dan ook zeer tevreden over de eerste werkzaamheden die reeds zijn verricht.”

Bron: sign.nl