Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 15 maart 2020

Update: Corona; Franse parken dicht, effect op Duitse en Nederlandse parke

Er is nog geen update gedaan voor de Nederlandse parken naar aanleiding van het besluit om Horeca te sluiten.

Duitse parken
Onze Duitse parken blijven open en onze gasten kunnen blijven genieten van hun vakantie. We volgen echter strikt de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten en volgen de ontwikkeling van de situatie op de voet om onze procedures indien nodig onmiddellijk aan te passen.

Park Bostalsee: tropisch zwemparadijs Aqua Mundo
In de strijd tegen het coronavirus heeft de deelstaatregering van Saarland het bevel gegeven om tot nader order alle zwembaden in Saarland met onmiddellijke ingang te sluiten. Dit geldt helaas ook voor onze Aqua Mundo in Park Bostalsee. Het park blijft open.

Park Eifel
We volgen de richtlijnen van de lokale overheid met betrekking tot maximaal 75 personen in een ruimte, concreet betekent dit:

- De Market Dome blijft geopend voor onze gasten, waarbij we ervoor zorgen dat er maximaal 75 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in een bepaalde outlet, bijvoorbeeld een restaurant, winkel of speelparadijs.

- Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo blijft geopend voor onze gasten, waarbij we ervoor zorgen dat er maximaal 75 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. We verruimen de openingstijden van de Aqua Mundo. We werken hierbij met een tijdslot van anderhalf uur. 

- Gasten kunnen op het park reserveren voor een specifiek tijdslot.

Franse parken
Center Parcs volgt de voorschriften van de Franse overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Franse parken:

- Vanaf zondag 15 maart 2020 sluiten alle Franse vakantieparken: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris.