Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 7 januari 2021

Naar het buitenland dit jaar? Voorlopig alleen kijken en liken

Hoe ziet de vakantie er dit jaar uit? Pakken we straks massaal weer het vliegtuig zodra het aantal gevaccineerden is toegenomen en het aantal besmettingen daalt? Experts uit de reisbranche over de huidige trends.

Van gebrek aan reislust heeft de gemiddelde Nederlander geen last, valt op te maken uit allerlei onderzoeken naar de vakantiewensen voor 2021. Nederlanders staan te popelen om deze zomer weer op reis te gaan. ,,De behoefte is groot, zeker omdat veel mensen vorig jaar hun vakantie hebben gemist'', zegt Sander van Veen van Vliegtickets.nl. De vakantiedrang blijkt ook online. 

..

Op vakantie in Nederland

Wat het wél bijzonder goed doet, zijn - net als vorig jaar - de boekingen voor campings en vakantiehuizen in Nederland. ,,De campings gaan als een tierelier'', zegt Keuning van 27vakantiedagen.nl. 

..

Mirjam Dresmé van de brancheorganisatie van reisondernemingen ANVR kijkt er niet van op dat er weinig reizen naar het buitenland worden geboekt. ,,Veel mensen zijn nu nog huiverig om zo'n vakantie vast te leggen. 

Bron en hele artikel: AD


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN