Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 4 januari 2021

Sunweb stuurt vakantiegangers naar de concurrent: ‘Boek maar bij TUI’

Reisorganisatie Sunweb roept op om vooral een vakantie te boeken bij concurrenten als TUI, D-Reizen, Zoover of Corendon. Dat deed de reisgigant gisteren middels een paginagrote advertentie in onder meer het AD en op sociale media. Met de opmerkelijke reclamecampagne wil Sunweb aandacht vragen voor de crisis in de reisbranche.

‘Boek je vakantie bij TUI. Of plan je welverdiende zomervakantie bij D-reizen, Zoover, Corendon, Eliza was here of een andere vakantiespecialist’, zo begint de advertentie. ,,Yes, je leest het goed", laat Sunweb weten. De reisorganisatie wil duidelijk maken dat ze vakantie belangrijk vindt voor iedereen. ,,Niet alleen voor jou, maar ook voor de duizenden harde werkers op de bestemmingen, degenen die ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie hebt en die jou de mooiste herinneringen helpen creëren.”

Sunweb roept mensen op om vast de vakantie voor de zomer te plannen

"En bij wie je dan boekt, maakt voor nu even niet uit", aldus het bedrijf dat in de advertentie benadrukt dat reizigers hun geld terugkrijgen bij een negatief reisadvies.

...

Bron en hele artikel: AD


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN