Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 19 januari 2021

Frustratie bij Center Parcs (Belgie): “Onze bungalows mogen niet verhuurd worden. Maar wie controleert coronaregels in vakantiehuisjes?”

Terwijl de vakantiehuisjes aan de kust en de Ardennen worden overspoeld door Vlaamse gezinnen, staan de honderden bungalows in de Belgische Center Parcs parken al twee maanden leeg. Het wringt bij Erwin Dezeure, managing director van Center Parcs België. “Ik gun het particuliere verhuurders, maar wie garandeert dat het daar allemaal veilig is georganiseerd? Center Parcs is coronaproof verklaard. Gek dat de overheid zo’n kwaliteitslabel negeert.”


“In oktober vorig jaar begon het nieuwe boekjaar en tot eind februari hadden we alle records in de 52-jarige geschiedenis van Center Parcs gebroken”, vertelt Dezeure. “We waren bezig met een ongelofelijk jaar, boordevol optimisme. In Center Parcs les Ardennes en Center Parcs De Haan hadden we net twee keer 30 miljoen euro geïnvesteerd. Alle bungalows werden er verbouwd en in De Haan kwam er zelfs een nieuw zwembad. En toen kwam corona. Eind januari wisten we dat al. De zoon van de vorige managing director doctoreert in Wuhan - hij was één van de negen Belgen die werd gerepatrieerd - en dus volgden we de evoluties op de voet en ging onze risk-afdeling daar ook proactief mee aan de slag. Voor ons is veiligheid altijd een topprioriteit geweest, daar zijn we elke dag mee bezig. Het schrikt ons niet af, het zit in ons DNA.”

Bron en hele artikel: HLN


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN