Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 10 januari 2021

Center Parcs legt marketingfocus op 'Vakanties dicht bij huis' en 'flexibiliteit'

Center Parcs komt vanaf vandaag met de merkcampagne ‘Vlakbij en toch even helemaal weg’, waarin zij inspeelt op ontwikkelingen die van invloed zijn op de behoeften van haar gasten. Zo verwachten veel Nederlanders dit jaar dichtbij op vakantie te gaan en zijn ze vanwege de onzekere situatie op zoek naar meer flexibiliteit.

Vlakbij en toch helemaal even helemaal weg

Center Parcs biedt een omgeving die het mogelijk maakt de verbinding met elkaar te versterken en even helemaal te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Zodat gasten zich óók in deze tijd kunnen verheugen op een onbezorgde vakantie middenin de natuur. Zo zijn de parken dichtbij, maar ben je tóch even helemaal weg. Center Parcs biedt daarnaast maximale flexibiliteit met de mogelijkheid de vakantie zonder bijkomende kosten te verzetten of, als het weer kan, om te boeken naar een verblijf in een park in het buitenland. Met de campagne wil zij tegelijkertijd inspelen op de grote diversiteit van bezoekers en hun uiteenlopende behoeften. Dat draagt zij uit in een campagne die vanaf vandaag op tv en online in Nederland en België te zien is.

Dicht bij huis

In haar campagne verbindt Center Parcs haar bekende credo ‘Echt even samen’ nadrukkelijk met de boodschap ‘Vlakbij, maar toch even helemaal weg’. Zo wil zij nog beter recht doen aan de uiteenlopende en veranderende wensen van gasten. Zo is er geen enkele andere aanbieder met zo’n divers aanbod als Center Parcs en kunnen bezoekers het hele jaar uitkijken naar een vakantie die aansluit op hun behoeften. Tegelijkertijd is het boekingsgedrag van Nederlanders door corona sterk veranderd. Zo kiezen veel mensen ook in de komende zomer voor een vakantie dichterbij huis. Uit onderzoek dat in opdracht van Center Parcs door Kantar is verricht, blijkt dat ruim de helft hieraan de voorkeur geeft in 2021. Niet alleen omdat zij een vakantie in eigen land veiliger vinden, maar ook omdat het risico op annulering kleiner is. ..

Maximale flexibiliteit bij omboeken vakantie

Center Parcs speelt in op de groeiende behoefte aan flexibiliteit en biedt gasten de mogelijkheid hun verblijf gratis om te boeken als de omstandigheden tussentijds veranderen. Ook is er een extra mogelijkheid tot omboeken vanaf één dag voor aankomst in het geval van reisbeperkingen...

Veiligheids- en gezondheidsmaatregelen in de parken

In de parken van Center Parcs worden de 1,5 meter afstand en alle RIVM-maatregelen onder de aandacht gebracht. Het personeel is getraind om te kunnen toezien op de veiligheid van gasten. Ook kunnen gasten gebruikmaken van een 100 procent digitale check-in en desinfecteringmogelijkheden op verschillende plaatsen. ..

Bron en hele artikel: Pretwerk


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN