Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 13 januari 2021

Een sneak peek in de vernieuwde cottages in Erperheide

In vakantiepark Erperheide, in België, zijn de bouwteams druk bezig met het vernieuwen van de accommodaties en wij geven hier een sneak preview! Geïnspireerd door de natuur zijn de vernieuwde accommodaties uitgerust in blauw-groene kleuren, rijke aankleding, vos- egel- en bladermotieven en natuurlijke materialen. 


00:49 voor ultieme ontspanning kies je voor een vernieuwde VIP cottage. Met o.a. een wellness badkamer met sauna, bubbelbad en regendouche. 

02:11 in de vernieuwde Premium cottages vind je veel kleurnuances terug uit de natuur en geniet je van extra services zoals een tweede TV in de slaapkamer.

03:15 in het interieur van de vernieuwde Comfort cottages is er speelsheid toegevoegd door felle kleuren te gebruiken en dier- en bladermotieven toe te passen in de accessoires. 

04:01 in de Dieren in het Bos (thema) cottage is letterlijk de natuur naar binnen gebracht. Met o.a. een geheime doorgang naar een speelkamer voor de kinderen en een heus vogel(speel)huisje is er genoeg te beleven! 


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN