Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 3 december 2015

Julie Taets uit Lot won modellenwedstrijd XL Model Agency

In Sunparks Kempense Meren in Mol vond de finale plaats van de modellen wedstrijd XL Model Agency . Negen kandidaten zetten uiteindelijk hun beste beentje voor om het begeerde kroontje binnen te halen.
En dit kroontje werd niet zo maar behaald. De kandidaten  werd het niet gemakkelijk gemaakt. Een show van zowat vijf uren werd vol gemaakt met dansen, defileren en zelfs zang. Er werd dan ook niets aan het toeval over gelaten en ze werden grondig voorbereid op deze finale, zelfs in het buitenland.

Na een spannende strijd toonde Julie Laets(32) uit Lot zich de sterkste kandidaat en kon terug naar Lot met het fel begeerde kroontje. Eerste eredame werd Laura Swinnen uit Diest en tweede erdeame Florence Verzele uit Tremelo.

Julie Taets: “Ik ben nog steeds een beetje sprakeloos en overdonderd, maar ook zo ontzettend trots. Het voorbije jaar leerde ik prachtige mensen kennen, we hebben een jaar samen gewerkt met een lach en een traan en hebben heel wat mee gemaakt en genoten. We leerden vooral een andere ik kennen. “

Bron en hele artikel: nieuwsblad

of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN