Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 24 december 2015

Talentboek en Center Parcs op basisscholen met Cool Factor School battle

De vier Talentboekers Bram, Karolien, Tessa en Renske zijn binnenkort te zien op Nederlandse basisscholen. Ze werken namelijk mee aan de Cool Factor School Battle, een lespakket voor groep 6 over samenwerken, talentontwikkeling en bewegen. Het pakket is ontstaan uit een samenwerking van Talentboek met Sportservice Nederland en Center Parcs.

Wat is de lesmethode?
Tijdens de lessen van de Cool Factor School Battle gaan de leerlingen aan de slag met het maken van een plan om  de klas fitter te krijgen, onderzoeken ze welke (sportieve) talenten ze zelf hebben en verzinnen ze een geheel nieuwe sport of (beweeg)activiteit. Met die nieuwe activiteit doet de klas mee aan de School Battle. Een wedstrijd waarin uiteindelijk de klassen van de zes populairste en coolste (sportieve) activiteiten een schoolreisje winnen. Op een park van Center Parcs gaan ze strijden om de Cool Factor Bokaal in een battle op verschillende activiteiten als BMX, raften en klimmen. Ook wordt er voor de meest creatieve en originele (sportieve) activiteit nog een extra prijs uitgereikt. Deze gaat namelijk echt ontwikkeld worden door Center Parcs!

Wat doen onze talenten precies?
Onze Bram, Karolien, Tessa en Renske gaan de thema’s samenwerken, talentontwikkeling en bewegen introduceren in leuke filmpjes. Hierin presenteren ze zichzelf, hun sporten en het lesthema waarna ze aan de klas een opdracht presenteren. Daarnaast zijn ze ook nog aanwezig tijdens het schoolreisje om hun sport te demonstreren aan alle kinderen en bezoeken ze deelnemende klassen om spannende en coole clinics aan te bieden in hun sporten.

Nieuwsgierig geworden? Op www.coolfactor-schoolbattle.nl vind je meer informatie.