Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 14 december 2015

Ook Center Parcs zet de Aarde op 1

De natuur is onmisbaar en toch wordt het op zoveel plaatsen vernietigd. Daar willen we natuurlijk wat aan doen. Samen met het Wereld Natuur Fonds zetten we daarom de Aarde op 1.

Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds

Center Parcs draagt de natuur een warm hart toe. Daarom werken we al jaren samen met het Wereld Natuur Fonds (WNF). In samenwerking met hen creëerden we onder meer het Leven in Zee-bad, waar je kunt zwemmen tussen de tropische vissen. Dit educatieve bad werd gemaakt om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met de prachtige wereld onder water. Ook de Jungle Dome in Center Parcs Het Heijderbos werd samen met het WNF gebouwd. Hier kun je, gewoon in eigen land, de geheimen van de Jungle verkennen en meer leren over de dieren en planten uit de tropische wereld. En je kunt er zelfs overnachten!

De aarde heeft ons nodig

Deze maand vraagt het WNF extra aandacht voor het behoud van onze aarde. De aarde geeft ons alles. Voedsel, water, frisse lucht, prachtige natuur waar we van kunnen genieten... Maar nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is de druk op onze aarde zo groot geweest als nu. We kappen bomen sneller dan ze kunnen groeien. Oceanen worden leeggevist. Poolkappen smelten en kwetsbare dieren worden gestroopt voor hun lichaamsdelen. Voor veel bedreigde dieren als neushoorns, tijgers, gorilla’s en ijsberen is het een kwestie van erop of eronder. Van voortbestaan of uitsterven.

Zet de Aarde op 1

Op woensdag 16 december zet het Wereld Natuur Fonds samen met vele artiesten de Aarde op 1 in een speciale tv-show. Samen komen we in actie. Onze prachtige aarde verdient dit, want nooit eerder werd onmisbare natuur in zo'n hoog tempo vernietigd. We balanceren op het randje. Een leefbare toekomst voor dieren, maar ook voor mensen staat op het spel. Samen zijn we in staat het tij te keren.

Bron: CP