Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 6 december 2016

Center Parcs Business Solutions, dé plek voor…. uw tailormade bedrijfsevenementWelkom bij Center Parcs Business Solutions, dé plek voor…. uw tailormade bedrijfsevenement! Ons brede aanbod in slechts 1.5 minuut samenvatten is onmogelijk, maar bekijk hier snel wat Center Parcs voor uw bedrijf kan betekenen.

Business Solutions biedt u met onze unieke parken en accommodaties binnen de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs & Sunparks een zéér breed scala aan zakelijke oplossingen. Met veel genoegen verzorgen wij onder andere uw; vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, overnachting, tijdelijke woonruimte, bedrijfsfeest, exclusieve park uitkoop en onze cadeaubon als relatie geschenk. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een oplossing!

Onze diverse locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje bieden allemaal hun eigen inspirerende omgeving te midden van de natuur, aan de kust of juist in de bergen.

Vergaderen
De vergaderlocaties van zowel Center Parcs als Sunparks bieden u de mogelijkheid om het zakelijke met het aangename te combineren. Binnen ons concept staan een aantal kernwoorden centraal: mensen, verbondenheid, teambuilding, natuur, gemakkelijk, all-in one concept en prijs-kwaliteit!

Incentives
Heeft u binnen uw organisatie specifieke doelen gesteld die behaald zijn, of heeft u iets te vieren zoals een jubileum? Dan bent u bij Business Solutions aan het juiste adres!

Bedrijfsuitje
Onze parken zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. De parken beschikken over een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud, diverse restaurants, unieke feestlocaties en een zéér breed aanbod aan accommodaties ten behoeve van uw overnachting en dit alles “onder één dak”!

Teambuilding
Dankzij ons totaalconcept bieden wij uw bedrijf een unieke manier om de geest, de ‘spirit’ onder collega’s aan te scherpen, te verstevigen. Zo leren uw medewerkers niet alleen u, maar ook elkaar en het bedrijf beter kennen in een situatie die niet zichtbaar werk gerelateerd is. Integendeel!

Park uitkoop
Onze parken zijn ideaal voor grote events want waar elders vindt u overnachtingsmogelijkheden voor 1 tot ruim 3500 gasten. Zo bieden wij u ook de gelegenheid om één van de parken van Center Parcs en Sunparks volledig af te huren voor exclusieve evenementen. Tijdens de park uitkoop, staan alle faciliteiten van het park tot uw beschikking en zullen er, mits in overleg, geen andere gasten op het park verblijven.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een rondleiding op één van onze parken.