Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 21 december 2016

Healthy Fest 2017

Dit is Healthy Fest! A break for your mind. A boost for your body.

Healthy Fest is een festivalweekend op Center Parcs de Eemhof waarin je alle tijd hebt om met elkaar bij te praten en om tegelijk op een superleuke en verantwoorde manier bezig te zijn met sport, mind, food en friends. Een line up van drie dagen lang vol met professionele trainers, serious workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond eten!

Je weet vast nog wel hoe het vroeger was. Nachten doorhalen en events bezoeken met je vrienden. Hoewel je veel lol had, kwam je vermoeider thuis dan dat je daarvoor was. Dat ritme past niet meer in je huidige levensstijl en al helemaal niet in een agenda boordevol druk, druk, druk. Heb je minder tijd voor je vrienden en ben je al blij dat het je lukt om wat gezonder te eten en te sporten? Dan is Healthy Fest dé kans om er samen gezond en gezellig tussenuit te gaan.

Zet het weekend van 19 tot en met 22 mei 2017 in je agenda en boek snel een comfortabele cottage voor jou en je vrienden!

MIND
Even helemaal opladen! Gun jezelf een mentale time-out. Tijdens de verschillende yogasessies onder leiding van professionals als Thirza van den Hoef, voel je de stress wegvloeien, krijgt je hoofd weer ruimte voor nieuwe dingen en herontdekt je ademhaling het juiste ritme. Daarnaast kun je jezelf ook opladen met frisse, nieuwe ideeën uit de inspirerende workshops en verdiepende lezingen. Refresh your mind.

SPORT
Stel je eigen programma samen! Je lijf is wel weer eens toe aan nieuwe uitdagingen, dus breng je spieren op spanning! Laat je vrienden maar zien waar jij fysiek staat tijdens een challenging bootcamp of gladiator workout. Of verleg je grenzen met onder meer boksen, biken, running en diverse watersport activiteiten.  Yes, nu weet je weer hoe het voelt als de energie door je lijf stroomt! Je kiest binnen het uitgebreide programma zelf hoe ver je wilt gaan.

FOOD
Geniet van heerlijk eten! Waar word je nou vrolijker van dan met elkaar aan tafel genieten van lekker eten? Misschien wel van gezellig met z'n allen koken! Op Healthy Fest kun je jezelf schandelijk verwennen met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. Van puur Hollands en haute cuisine tot vega, en veel smakelijke, natuurlijke producten die je ook in je eigen keuken makkelijk kunt gebruiken. Daarnaast kun je je tijdens Healthy Fest ook verdiepen en laten inspireren tijdens uiteenlopende lezingen en workshops.

FRIENDS
Samen met jouw vrienden! Het weekend begint goed met een verrassende kick-off. Bijpraten doe je niet alleen in je cottage, maar ook op de grote vrijdagmiddagborrel en aan tafel bij de foodtrucks. Laat je vermaken door live muziek en geniet ondertussen van je hapje en je sapje tijdens een gezonde BBQ. Want Healthy Fest biedt je naast tijd voor jezelf, nog veel meer tijd met elkaar!

Bron: center parcs