Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 30 december 2016

Mailing: Als iedereen plezier heeft, ben je echt even samen

voorjaarsvakantie nu extra voordelig!
Als iedereen plezier heeft, ben je echt even samen. En dat is ook zo! Alleen Center Parcs biedt zo'n uitgebreide verscheidenheid aan activiteiten, die ervoor zorgen dat iedereen in de familie plezier heeft, kan relaxen en vol verhalen weer naar huis gaat. En dit jaar bestaan we ook nog eens 50 jaar!

Boek nu uw verblijf en ontvang tot 36%* Vroegboekkorting en nog veel meer Vroege Vogel Voordelen.
Boek nu
Hoera! Center Parcs 50 jaar!
Hoera! In 2017 vieren we onze 50e verjaardag! Al sinds het begin is Center Parcs een vernieuwende vakantieaanbieder, met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome.

We zijn nu 21 parken verder, op de mooiste plekken in Europa. Toch blijven we u nog elke dag verrassen met vernieuwingen. We gaan ook met de tijd mee door nieuwe concepten zoals Pony Vakantie, Kids Safari en tal van andere nieuwe belevingen. Ook hebben we flexibele aankomstdagen geïntroduceerd. Allemaal om te zorgen dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten met uw geliefden.

Zo maken we al 50 jaar onvergetelijke herinneringen mogelijk die families en vrienden met elkaar delen. En dat blijven we voor u doen, met Center Parcs 5.0.
Boek uw verblijf

Video: Mr. Wings en de Aqua Mundo
voorjaarsvakantie nu extra voordelig!