Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 24 december 2016

Vacature Social Media Manager

Functie omschrijving
Ben jij een creatief, kritisch en heb jij goede ideeën om onze social media kanalen een boost te geven?  Sta je in de startblokken van je carrière en wil je werken bij een dynamisch, internationaal en ijzersterk merk? Lees dan snel verder, want op het hoofdkantoor van Center Parcs Europe zijn wij op zoek naar een:

Social Media Manager (fulltime)
Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen?
Als Social Media Manager ben je verantwoordelijk voor de verschillende sociale kanalen van Center Parcs, Sunparks en Pierre & Vacances. Je richt je hierbij op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt en ontwikkelt onze social media footprint. Dat betekent lang niet alleen heel hard Facebook’en of Tweeten… het is ook strategisch meedenken, inplannen, brainstormen, analyses maken, teksten schrijven, doorstrepen, nog eens herschrijven en soms een keer op je kop tegen de muur gaan staan om tot een creatieve post te komen.

In andere woorden ga je je bezig houden met:

  • Creëren van content(planning) en follow-up van de Social Media strategie voor de merken Center Parcs, Sunparks en Pierre & Vacances.
  • Strategisch meedenken, implementeren en opvolgen van social media initiatieven om sales en merk communicatie te versterken.
  • Maandrapporten en halfjaarlijkse analyses maken.
  • Community management op Facebook + Twitter.
  • Definiëren van richtlijnen en regels en ervoor zorgen dat dit opgevolgd wordt door de verschillende afdelingen.
  • Jezelf (en anderen) up-to-date houden rond al het nieuws in social media land.Meer info: Jobbird