Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 31 december 2016

Themapark en waterski lokken voor- en tegen uit

De komst van een themapark rond luchtvaart en een waterskibaan in Mol-Rauw lokken heel wat reacties uit. Jack Schoepen is teleurgesteld. “Mensen moeten zich beter informeren over onze plannen”, zegt hij.
De informatiemarkt rond het themapark Captain Jack op de parking van Sunparks en een waterskibaan op de plas van Mol-Rauw werd vrijdagavond druk bezocht. Dit zorgde voor een toevloed aan reacties op de facebookpagina’s ‘Rauwse Klap’ en ‘Red de hoek’.

Bij een rondvraag in Mol-Rauw blijken heel wat mensen de komst van het themapark en de waterskibaan wel te zien zitten. Jacqueline Steensels (76) uit Mol-Rauw stoort zich niet aan de plannen op Sunparks. “Ik denk dat dit vooral een pluspunt zal zijn op vlak van werkgelegenheid”, zegt ze. Jack Schoepen belooft direct en indirect voor een 100tal jobs te kunnen zorgen.

Op de facebookpagina’s ‘Rauwse Klap’ en ‘Red de hoek’ zijn de commentaren heel wat minder positief. “In plaats van een indoor themapark zien we meer in de komst van een project voor de lokale bevolking”, zegt Peter Zimmerman, een van de oprichters van de facebookpagina ‘Red de hoek’. Momenteel heeft de facebookpagina nog maar 24 volgers.

Bron en hele artikel: Nieuwsblad

of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN