Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 16 december 2016

Ga op vakantie naar het Zeeuwse bungalowpark Port Zélande

Zeeland is een geliefde vakantiebestemming in Nederland voor ieder seizoen. De stranden zijn van zeer goede kwaliteit, schoon met weinig bebouwing en veel ruimte.

De beste van Zeeland
Bovendien heeft geen provincie meer zonuren per jaar dan Zeeland en zijn de zomers niet te heet en de winters mild. Behalve voor bijna alle soorten watersport wordt Zeeland ook vaak bezocht voor de goede restaurants en de historische dorpen en steden. De Deltawerken zijn een internationaal beroemd bouwwerk in de strijd tegen het water. Niet gek dus, dat er zeer veel vakantieparken in Zeeland zijn gevestigd. Port Zélande van Center Parcs kan zich zeker rekenen tot de besten die er in Zeeland te vinden zijn.

Mediterrane uitstraling
Port Zélande werd eind jaren 80’gebouwd als particulier vakantiepark, maar nog tijdens de bouw besloot Gran Dorado om in het project te stappen en het park te gaan exploiteren. Toen het park in 1990 werd geopend had het de bouwstijl van een Zuid-Frans vissersdorp meegekregen, voor een warm vakantiegevoel. In 2002 werden Gran Dorado en Center Parcs samengevoegd, waardoor het park nu wordt geëxploiteerd door Center Parcs .

Bron en hele artikel: verkeersbureau