Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 7 december 2016

Openbaar onderzoek naar indoorrecreatiepark en kabelskibaan

Van 19 december 2016 tot en met 16 februari 2017 loopt het openbaar onderzoek van het PRUP Sunparks. Alle inwoners van Mol-Rauw en overige geïnteresseerden zijn op vrijdag 16 december welkom op een infomarkt in Ecocentrum De Goren. Daar worden de plannen en mogelijke invullingen toegelicht.
De Kempense Meren vormen een belangrijke toeristische regio binnen de provincie Antwerpen. Dit gebied herbergt op dit moment al heel wat recreatieve voorzieningen en verblijfsmogelijkheden. De meeste van de recreatiemogelijkheden omvatten vooral buitenactiviteiten zoals zwemmen, wandelen en fietsen die zich richten op mooi weer.

Het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Sunparks voorziet de mogelijkheid om deze openluchtactiviteiten te versterken met een kabelskibaan op de Put van Rauw.Om de aantrekkingskracht van de Kempense Meren te verhogen bij minder goed weer, voorziet dit PRUP ook de mogelijkheid van een indoorrecreatiepark.

Op vrijdag 16 december leggen we tussen 17 en 20 uur alles duidelijk uit en stellen we enkele mogelijkheden voor. Via een infomarkt presenteren alle betrokken organisaties met een eigen infostand hun deel van het verhaal.

Bron: Nieuwsblad

of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN