Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 23 december 2016

Terhills resort krijgt 250 watervilla’s - Country Club, Aqua Lagoon, Grand Café

Een half jaar na het samenwerkingsakkoord tussen de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Pierre & Vacances Center Parcs, zijn de conceptplannen klaar van het nieuwe vakantieresort op Terhills. Het Terhills resort krijgt 250 vakantievilla's langs de grote voormalige grindplas en de nieuwe bosrivier. Rust, ontspanning en contact met de natuur staan centraal in dit exclusief project. Het ontwerp voorziet verder in een Country Club, een Grand Café & Restaurant en een Aqua Lagoon. Het resort zou eind 2019 openen indien alles volgens plan verloopt. Het vergt een investering van circa 75 miljoen euro. 
.....
Het Terhills resort wordt een rustig park met een exclusief concept. Het resortconcept is gericht op rust en ontspanning en wil de gasten een unieke beleving bieden met luxueuze accommodaties geïntegreerd in de natuur aan het water en met een hoge servicegraad. 

Er zijn vijf types van villa's, gaande van 2, 4, 6, 8 of 12 personen, allen ingebed in het groen en gelegen langs het water. Sommigen grenzen aan de Grote Plas, anderen aan de nieuw aan te leggen bosrivier. De bosrivier, goed voor 7 hectare extra wateroppervlakte (het equivalent van 14 voetbalvelden), meandert doorheen het resort en het bos. De villa's krijgen een aanlegsteiger voor een elektrisch bootje waarmee gasten zich kunnen verplaatsen. Naast villa's, bestaat het resort uit een Country Club met lobby, een Grand Café en Restaurant, entertainment faciliteiten, een indoor kinderspeelwereld en Aqua Lagoon, een subtropisch zwemparadijs met een prachtig uitzicht over de Grote Plas. Het autoluwe resort wil haar gasten op een duurzame manier vervoeren en maakt maximaal gebruik van milieuvriendelijke vervoermiddelen: elektrische fietsen, - bootjes en - golfkarretjes. 

Paul Renders, Managing Director van Center Parcs Belgium &The Netherlands: "We zijn erin geslaagd om een concept te ontwikkelen dat voldoende onderscheidend is van ons bestaande aanbod in Erperheide (Peer) en De Vossemeren (Lommel). Het wordt een resort met een nog exclusiever concept dan onze bestaande parken. Als specialist in het bouwen en het beheren van vakantieparken, zijn we dan ook heel trots om onze ervaring in België in te brengen. Er is een duidelijke vraag naar luxueuzere vakanties, 'dicht bij huis' en het Terhills resort biedt hierop het perfecte antwoord in de regio." 
.....

Bron en hele artikel: Limburgs Nieuws