Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 12 december 2016

Vacature: Gastvrouw / Actrice Nonna

Ben jij dé Nonna van Het Meerdal?

Albron Center Parcs Het Meerdal is op zoek naar een enthousiaste en overtuigende gastvrouw en actrice voor wie de rol van Nonna haar op het lijf is geschreven!

Sta je graag in de spotlights, speel jij graag toneel, heb je een horeca-hart en wil je onze gasten een avond geven om nooit te vergeten? Dan ben jij degene die ons team kan komen versterken!

Wat is Nonna's?
In Nonna’s genieten de gasten van -in de traditionele oven gebakken- pizza's of ter plaatse gedraaide pasta's. Maar ze worden ook deelgenoot van het leven van Nonna, haar familie en hun verhaal. Altijd een lach en soms ook 'n traan. Bij Nonna’s beleven de gasten onvergetelijke familiemomenten. Nonna is de eigenaresse van het restaurant. Zij moet zelf voor inkomen zorgen en doet dit door haar huis iedere avond om te toveren tot een restaurant. Zij ontvangt haar gasten, vertelt haar levensverhaal en zorgt voor een gezellige sfeer.

 Achtergrondverhaal
Giuseppe en Nonna zijn een opgewekt stel die een heel gewoon en simpel leven leiden samen met hun kinderen. Terwijl Giuseppe in de lokale steengroeve werkt, zorgt Nonna voor het huishouden en zwaait ze met de pollepel in de keuken. Op een dag slaat het noodlot toe. Giuseppe is na een ongeluk in de steengroeve niet meer thuis gekomen. Vanaf dat moment staat Nonna er alleen voor en dient zij de kost te verdienen voor het hele gezin. Giuseppe laat zijn Piaggo Vespa wagentje achter als stille getuige van het leed.

Ingegeven door haar ongetemde vindingrijkheid zet Nonna al spoedig de tering naar de nering. Basta! Vanaf dit moment zal het Casa Familia (familiehuis) dienst doen als restaurant en kan er iedere avond door iedereen gegeten worden. Geld om te verbouwen is er helaas niet en dus zullen de gasten genoegen moeten nemen met de inrichting zoals het huis van Nonna nu eenmaal is. Het bed van Nonna wordt iedere avond omhoog getakeld en de Piaggio van Giuseppe staat midden in de kamer. De tafels worden opgesierd door Dalia’s in een pot: Nonna’s favoriet! Op de achtergrond klinkt het levenslied vertolkt door de opera zanger. In dit restaurant voelt iedereen zich meteen thuis!

Ondertussen is iedereen welkom om te komen genieten. Zoals de traditie ingeeft heeft Nonna slechts één groot zwak: De bambini! Regelmatig drukt ze er nog wel een aan de borst…

Een officiële menukaart is er niet, hetgeen je kunt bestellen staat in het kookschrift van Nonna dat iedere gast kan inzien. Pizza, Pasta en andere Mediterrane gerechten bereidt op een wijze die Nonna van haar Nonna heeft geleerd. Het eten en drinken dat hier wordt bereidt heeft weinig pretenties en is gewoon goed en voldoende, maar bovenal lekker en betaalbaar. Het servies en porselein herinnert aan vervlogen tijden. Hier is geen bord hetzelfde, maar toch is er een zekere samenhang.

Iedereen is hier welkom, want het hart van Nonna is groot en aan de openhaard is altijd plaats. En ’s avonds laat, als alle gasten weg zijn, is het huis voor het gezin en laten we het bed van Nonna weer zakken. Carpe Diem!

Functievereisten
Wie zoeken wij?

De "Nonna” is de allerbelangrijkste persoon in het restaurant. Het concept valt of staat bij een goede Nonna, zij kan de gast meenemen in het verhaal. De bediening doet uiteindelijk de formele werkzaamheden.

Ben jij een geboren gastvrouw en denk jij dat jij het gevraagde karakter overtuigend neer kan zetten? Ben je op zoek naar een part-time baan voor 20 uur per week? En ben jij beschikbaar in  de avonden, het weekend en tijdens de schoolvakanties? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Solliciteren: Jobsite Center Parcs