Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 14 december 2016

Vacature: Finance & Control Manager

Als Finance & Control Manager op Limburgse Peel/Meerdal ben je onderdeel van het managementteam en ga je samen de horeca- en retail activiteiten van het park besturen.

Wij zoeken een kandidaat met passie voor cijfers die het resultaat elke dag analyseert om het de volgende dag beter te doen. Ben jij zo resultaat gedreven? De registratie van cijfers kent voor jou geen geheimen.

De functie
In de rol van Finance & Control Manager binnen Albron ben je eindverantwoordelijk voor de financiële beheersing en sturing van de commerciële horeca- en retail activiteiten op beide parken.
Je houdt je bezig met het opstellen van kwalitatief, goed onderbouwde previews en bewaakt de voortgang hiervan. Je signaleert en onderneemt actie waar nodig via ons dashboard met duidelijke KPI’s . Hierbij informeer en adviseer je het managementteam van de parken. Met een frisse blik ga je steeds op zoek naar kansen en meld de risico’s. De impact bepaal je op haalbaarheid en rentabiliteit. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige periodeafsluiting en forecasting.

Vanuit je leidinggevende rol ben je verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van het algemeen uit te voeren financieel beleid. Je coacht je financiële team (4 personen) en zorgt samen met hen voor een optimale inrichting én organisatie van alle afdelingen. Het betreft dus geen ‘standaard’ F&C rol waarbij je je alleen met de cijfers bezighoudt, maar je draagt, vanuit jouw vakgebied, actief bij aan het parkresultaat door jouw scherpe en pro actieve insteek .

We hebben het al even benoemd; jouw werkplek is op het park! Dit betekent dat je op dagelijkse basis betrokken bent bij onze operatie, hoe gaaf is dat?! Je hebt affiniteit met “de vloer” en vindt het écht leuk om de verbinding met andere collega’s te maken en ze mee te nemen in de Finance wereld. Je bent een teamplayer en je ziet er een uitdaging in jouw eigen team te coachen en begeleiden in hun werk en (persoonlijke) ontwikkeling.
In de functie van Finance & Control Manager ben jij onderdeel van het MT op het park en van het Finance & Control team. Je levert een bijdrage aan het bedrijfsbeleid en draagt zorg voor de implementatie van (beleidsmatige) beslissingen. Samen met de andere collega’s Finance & Control managers werk jij aan Finance & Control 2.0.

Tot slot ben je ook een prettige sparringpartner voor het managementteam op de parken en Senior Manager Finance & Control.

Jouw achtergrond:
- Je hebt een HBO / WO afgeronde opleiding richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie of HEAO
- Uit je CV kunnen wij opmaken dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt binnen een vergelijkbare functie
- Je bent een prettige sparringpartner waarbij je je gesprekspartners kunt overtuigen met jouw visie
- Je bent de specialist in het signaleren en opstellen van probleemanalyses en je levert niet alleen informatie maar geeft er direct een advies bij
- Je hebt affiniteit met de horeca & recreatiebranche
- Je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld
- Tot slot ben je in bezit van een rijbewijs

Solliciteren: Indeed