Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 24 december 2016

Nieuw vakantiepark op mijnsite in Eisden

De toeristische groep Pierre & Vacances-Center Parcs gaat op de oude mijnsite van het Limburgse Eisden een nieuwe vakantiepark openen, met 250 bungalows.

Voor Center Parcs gaat het al om het derde vakantiepark in Limburg, na De Vossemeren in Lommel en Erperheide in Peer. Dit keer gaat het om Terhills, gelegen op de oude mijnterreinen van Eisden, nabij Maasmechelen.

Het Terhills-project ligt op 365 ha rond de drie voormalige mijnterrils van Eisden, naast de voormalige grindgroeve Rode Berg. Ook het Nationaal Park Hoge Kempen is vlakbij, en het natuurschoon zal de voornaamste troef zijn om toeristen te lokken.

Volgende vrijdag wordt het project officieel voorgesteld. Eerder dit jaar maakte de Limburgse investeringsmaatschappij LRM, de eigenaar van het terrein, al duidelijk dat er op Terhills zo’n 250 vakantiehuisjes en een zwembadcomplex van Center Parcs zouden komen.

Dit najaar ging in het oude hoofdgebouw van de mijn van Eisden al het Terhills Hotel open en er zijn plannen voor een outletwinkelcentrum en conferentiezalen voor zakenlui.

Bron: Standaard